FOOTRUCK CHURROS
JEŻELI PLANUJESZ PROWADZIĆ FOODTRUCK’A Z CHURROSAMI, TEN BIZNESPLAN UŁATWI CI PRZYGOTOWANIE DOKUMENTÓW APLIKACYJNYCH O ŚRODKI NA ROZPOCZĘCIE WŁASNEJ DZIAŁALNOŚCI.
Biznesplan będzie nieocenioną pomocą dla wszystkich osób które chcą rozpocząć działalność gastronomiczną w formie foodtrucka. Ze względu na obszerność biznesplanu, będzie on umożliwiał przygotowanie własnych dokumentów.
Oferujemy kompletny biznesplan do Urzędu Pracy w Mikołowie.
Biznesplan został stworzony na potrzeby otwarcia foodtrucka z churrosami- hiszpańskimi „pączkami”. Działalność będzie funkcjonowała w formie mobilnej. Food truck będzie odwiedzał eventy i targi w okolicy śląska.
W skład oferty wchodzą następujące dokumenty:
– Biznesplan (28 stron, około 6000 wyrazów)
Biznesplan zawiera:
- Dane dotyczące bezrobotnego
- Opis planowanej działalności gospodarczej
- Opis motywacji do podjęcia własnej działalności gospodarczej
- Działania podjęte na rzecz uruchomienia działalności gospodarczej
- Analiza rynku
- Dostawcy
- Klienci
- Konkurencja
- Promocja (w tym reklama)
- Strategia cenowa
- Analiza swot
- Wnioski
- Kalkulacja przychodów
- Kalkulacja kosztów
- Sezonowość
- Rachunek zysków i strat
WSZYSTKIE DOKUMENTY ZOSTAŁY PRZYGOTOWANE ZE SZCZEGÓLNĄ DBAŁOŚCIĄ O ASPEKTY MERYTORYCZNE ORAZ FORMALNE. MASZ PEWNOŚĆ ŻE PRZY ICH TWORZENIU ZWRACALIŚMY SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ NA ICH ZGODNOŚĆ Z WYMAGANIAMI URZĘDU ORAZ Z ZAPISAMI REGULAMINU.
DOKUMENTACJA ZOSTAŁA SPORZĄDZONA W SPOSÓB, KTÓRY MAKSYMALIZUJE SZANSE WNIOSKODAWCY NA POZYSKANIE DOTACJI.