Powrót
Gotowe biznesplany wzory i Dotacje z UP > Biznesplan manager resturacji

Biznesplan manager resturacji

49,00 69,00 

MENAGER RESTAURACJI / PROJECT MANAGER
PKD GŁÓWNE:
70.22.Z

Wyczyść

Nie wiesz jak napisać biznesplan dla managera restauracji ?

Na naszej stronie znajdziesz przykład gotowego biznes planu w formacie doc i pdf do wglądu i złożenia w urzędzie pracy.

Idealna pomoc dla osoby, która ma taki wniosek do złożenia. Przykładowy i wypełniony wniosek jest dużym ułatwieniem i pomocą w procesie tworzenia wniosku na własne potrzeby. Wniosek biznesplanu krok po kroku napisany przez specjalistę.

Napisz profesjonalny biznesplan sam, dzięki gotowemu wzorowi który możesz pobrać z naszej  strony.

Biznesplan manager restauracji, jak go napisać i od czego zacząć?

Poniżej  znajdziesz informacje dotyczące co zawierają pilki pdf i doc, które możesz pobrać z naszej strony.

 

JEŻELI PLANUJESZ OTWARCIE FIRMY ZAJMUJĄCEJ SIĘ DORADZTWEM DOTYCZĄCYM OTWIERANIA i PROWADZENIA PUNKTÓW GASTRONOMICZNYCH/RESTAURACJI, TE DOKUMENTY UŁATWIĄ PRZYGOTOWANIE WNIOSKU O DOTACJĘ Z URZĘDU PRACY NA ROZPOCZĘCIE WŁASNEJ DZIAŁALNOŚCI W SEKTORZE USŁUG DORADCZYCH.

Wniosek oraz biznes plan będą nieocenioną pomocą dla wszystkich osób które chcą otworzyć własną działalność gospodarczą związaną z doradztwem – zwłaszcza w branży gastronomicznej. Ze względu na obszerność dokumentacji, będzie ona umożliwiała przygotowanie własnych dokumentów do każdego urzędu pracy.

Oferujemy kompletną dokumentację do Urzędu Pracy w Ciechanowie.

Dokumenty pozwoliły osobie aplikującej na otrzymanie dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej w wysokości 20821,00 zł.

Planowana w biznes planie działalność to usługi związane z realizowaniem wsparcia projektów biznesowych z dziedziny gastronomi, głównie będą to projekty gastronomiczne a w szczególności restauracyjne. Będą świadczone usługi doradztwa w otwieraniu i prowadzeniu punktów gastronomicznych – usługi projekt managera. Będą świadczone  usługi których podstawowym zadaniem jest realizacja procesu zarządzania, czyli planowanie i podejmowanie decyzji dotyczących funkcjonowania firmy, organizowanie pracy ludzi w niej zatrudnionych, motywowanie i kontrolowanie pracowników, stworzenie marki restauracji, prace budowlane, prace związane z dekoracją wnętrz, rekrutacja personelu sala, bar i kuchnia, wprowadzenie procedur bar i kuchnia, tworzenie karty menu, tworzenie zakresu obowiązków, szkolenia z obsługi, kontrola magazynów – inwentaryzacje, zamówienia – kontrola cen zakupu, negocjacje cen.

W skład oferty wchodzą następujące dokumenty:

– wniosek

Dokumenty zawierają m.in.:

  1. WNIOSEK
  • proponowana forma zabezpieczenia zwrotu środków,
  • informacje dotyczące  planowanej  działalności  gospodarczej,
  • program działania,
  • analiza swot,
  • plan finansowy  działalności,
  • kalkulacja kosztów związanych z podjęciem działalności gospodarczej oraz źródła ich finansowania,
  • inicjatywa wnioskodawcy,
  • szczegółowa specyfikacja wydatków do poniesienia w ramach dofinansowania, przeznaczonych na zakup towarów i usług
  • przewidywane efekty ekonomiczne działalności gospodarczej.

WSZYSTKIE DOKUMENTY ZOSTAŁY PRZYGOTOWANE ZE SZCZEGÓLNĄ DBAŁOŚCIĄ O ASPEKTY MERYTORYCZNE ORAZ FORMALNE. MASZ PEWNOŚĆ ŻE PRZY ICH TWORZENIU ZWRACALIŚMY SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ NA ICH ZGODNOŚĆ Z WYMAGANIAMI URZĘDU ORAZ ZAPISAMI REGULAMINU.

DOKUMENTACJA ZOSTAŁA SPORZĄDZONA W SPOSÓB KTÓRY MAKSYMALIZUJE SZANSE WNIOSKODAWCY NA POZYSKANIE DOTACJI.

Dodatkowe informacje

MIASTO: CIECHANÓW
PRZEZNACZENIE DOKUMENTÓW: URZĄD PRACY
ZAWARTOŚĆ MERYTORYCZNA: WNIOSEK.